Status på Corona situationen

Nu har Danmark og sejler Danmark været lukket ned i 2 måneder, selvom der er kommet åbninger, er vi langt fra der hvor at vi kan gennemføre en Feva Camp.

Forsamlingsforbuddet er forlænget til 8 juni, stadig med et max på 10 personer. Klubhusene er lukkede, Udenrigsministeriet fraråder stadig alle unødvendige rejser ud af landet. Med andre ord, fevaklub.dk er stadig bundet på hænder og fødder.

Det har fået og vil fortsat få konsekvenser for de aktiviteter vi i Fevaklubben havde planlagt og glædet os til. Race og adventure Camp’en vi skulle have haft i slutningen af april i Egensedybet måtte vi udskyde. Adventure Camp’en fra Snekkersten Skotterup som er planlagt til weekenden 6-7 juni, kan ikke gennemføres. Og når vi kigger ind i sommeren og vores Race Camp Boot up, må vi også erkende at selv ikke med de bedste intentioner kan vi få enderne til at mødes. Ja det er sandsynligt at forsamlingsforbuddet hæves til mellem 30 og 50, men vi ved det ikke. Klubhusene er fortsat lukket land, vi ved ikke om de åbner. Realistisk er det ikke muligt, selvom planerne ligger top tunet og klar, at gennemføre den sidste planlægning fra d. 8 juni.

RS Feva XL VM i Travemünde blev aflyst/ udsat til næste år i forrige uge. Virkelig ærligt med hele 11 danske besætninger tilmeldt og tilsagn fra yderligere op imod 4 besætninger mere, havde det været et kæmpe højdepunkt for sejlerne. Samtlige Grand Prix stævner under Dansk Sejlunion er aflyst til og med sommerferien, dvs. Skive, Kolding og SailExtreme i Kerteminde. Grand Prix 4 Sailing Aarhus er ikke aflyst, jeg ved at arrangørerne arbejde på at det bliver en sejler fest af format. Vi håber at restriktionerne til den tid er hævet så meget at stævnet kan gennemføres.

Selvom at det er virkelig trist at må aflyse og udskyde Camps og stævner som både vi og sejlerne virkelig havde glædet sig til, så er der også lyspunkter. Sejlsporten var en af de allerførste idrætsgrene til at genåbne ovenpå nedlukningen. Ja det er mange restriktioner, de bliver fortolket forskelligt fra Politikreds til Politikreds, hvilket gør det virkelig svært at planlægge sejlads. Men lad os glæde os over at vi rent faktisk har kunne sejle i flere uger nu. Fevaklub.dk stopper ikke med at lave fede Camps, være tilstede til Grand Prix stævnerne, fordi en Corona pandemi har sat verden på den anden ende. Vi er der stadig, men må sætte aktiviteterne på hold for en tid. Vi glæder os til vi igen kan have det sjovt sammen på vandet og på land.

Kalender

september, 2023

Menu

Nyhedsbrev